Service autorizat și piese de schimb pentru orice ATV

ATV Jumper – 125 cmc
26/10/2017
ATV Speedbird Deluxe 7
28/10/2017

Service autorizat și piese de schimb pentru orice ATV

depozit atv Suceava

ATV-QUADS este depozitul din Suceava care comercializează o varietate de modele de vehicule pe 2 sau pe 4 roți precum ATV-uri, Quad-uri, Buggy-uri, Scutere și DirtBike-uri. În tot orașul Suceava nu există personal mai prietenos și mai bine informat în domeniu decât cel al companiei ATV-QUADS.

Întreaga echipă este bucuroasă să te ajute să găsești vehiculul perfect pentru agrement, care a fost creat special pentru tine, cu care poți obține o porție bună de adrenalină sau piesele de schimb de care ai nevoie.

ATV-Quads îți poate oferi cele mai recente și cele mai bune vehicule, modele noi din anul 2019, toate importate din Germania la cea mai bună calitate pentru a-ți face viața în aer liber mult mai plăcută. Combină această gamă largă de modele din care poți alege cu personalul prietenos și informat și suntem convinși că ATV-Quads va deveni prietenul tău de nădejde.

Deoarece individualitatea este importantă, fiecare client primește din partea companiei atenție deosebită. Satisfacerea nevoilor clienților este prioritatea celor de la ATV-Quads, astfel că în timp, compania și-a creat o adevărată listă de clienți mulțumiți.

 

Pe ATV-QUADS.ro vei găsi vehicule sport care sunt ideale pentru profesioniști dar și pentru entuziaștii mai mici, care sunt noi în acest sport. În plus, în perioada de garanție se  asigură service-ul necesar și piesele de schimb pentru orice ATV. Nu doar în perioada de garanție, poți efectua service-ul ATV-ului tău aici ci și într-o altă perioadă.

La fiecare achiziție de ATV-uri, cumpărătorul primește din partea firmei o cască gratis care contribuie la siguranța sa. Produsele se livrează oriunde în țară prin curierat rapid în termen de 48 ore.

La comandă, ATV-QUADS asigură următoarele piese de schimb:

  • Cauciucuri pentru atv, jante de aluminiu
  • Demaror, cutii de viteză
  • Bobine inducție, uleiuri pentru motor
  • Relee reîncărcare, pornire
  • Telecomenzi, telescoape reglabile față/ spate
  • Semnalizări

Profită și tu de avantajele pe care ți le poate oferi un ATV sau un vehicul 4×4 și bucură-te de distracția sporită, de beneficiile pentru sănătate și de stimularea fizică și emoțională, comandând un astfel de vehicul de la ATV-QUADS. Dacă ai nevoie de ajutor în efectuarea selecției, apelează oricând numerele de telefon 0744 642 643 sau 0754 309 304. Află mai multe detalii despre piesele de schimb și despre service-ul autorizat accesând www.atv-quads.ro/piese-atv/, respectiv www.atv-quads.ro/service/.

ATV-Quads, furnizorul tău de adrenalină, este întotdeauna gata să te ajute!